Η.Π.Α.: Σαμποτάζ σε τρακτέρ (Ατλάντα)

Τη νύχτα της 22ας Φεβρουαρίου, χύσαμε ένα μείγμα άμμου και νερού στις δεξαμενές καυσίμων σε δύο τρακτέρ, που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ενός νέου τραμ στην Ατλάντα. Το τραμ είναι ένα από τα πολλά μεγάλα έργα ανάπτυξης, που έχει ξεκινήσει η πόλη τα τελευταία χρόνια, ως μέρος ενός γενικού σχεδίου για την αναζωογόνηση του εμπορικού κέντρου. Γνωρίζουμε ότι αυτό το σχέδιο σημαίνει μόνο περισσότερη αστυνομία και οικονομικά απρόσιτες κατοικίες.

Προσφέρουμε αυτήν τη μικρή χειρονομία αλληλεγγύης στο ZAD, στο κίνημα No TAV και στην κατάληψη του δάσους Hambach. Θα θέλαμε, επίσης, να στείλουμε δύναμη σε όσους επηρεάζονται από την αυξημένη επιτήρηση ή την καταστολή, που έχει φέρει η νέα ανάπτυξη στην Ατλάντα.

Η δράση μας ήταν πολύ απλή στην εκτέλεση. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να τη σχεδιάσουμε ή να την εκτελέσουμε και βρήκαμε όλα τα υλικά στην άκρη του δρόμου. Δεν πιστεύουμε ότι μια συσσώρευση «δράσεων» κάνει μια επανάσταση, αλλά θέλαμε να δώσουμε ενθάρρυνση στους σημερινούς και στους μελλοντικούς συμμετέχοντες στους επαναστατικούς αγώνες. Εμπρός, δυνατές καρδιές!

Πηγή: Bite Back

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *