Ρωσία: Απελευθέρωση πουλιών από ιδιωτικό ζωολογικό κήπο (Μόσχα)

Δύο παγώνια, δύο φασιανοί, πέντε κοτόπουλα και τέσσερα περιστέρια πάρθηκαν από το Μέτωπο Απελευθέρωσης των Ζώων από τον ιδιωτικό ζωολογικό κήπο στο κέντρο της Μόσχας. Τη νύχτα της 18ης Ιανουαρίου, ακτιβιστές έκοψαν την περίφραξη και εισέβαλαν στα υπαίθρια κλουβιά.

Όλα τα πουλιά, συμπεριλαμβανομένων των παγωνιών, κρατούνταν σε ανθυγιεινές συνθήκες, υποφέροντας από την πείνα και την παγωνιά. Παρά τις συνεχείς καταγγελίες των κατοίκων των γειτονικών σπιτιών στη νομαρχία και σε άλλα διοικητικά όργανα, οι τοπικές αρχές έμειναν αδρανείς και αρνήθηκαν να λύσουν το πρόβλημα.

Αυτήν τη στιγμή, τα ζώα βρίσκονται σε ένα ασφαλές και άνετο χώρο και λαμβάνουν την κατάλληλη θεραπεία και αγάπη από τα νέα άτομα που τα φροντίζουν.

“Με αυτήν την πράξη, το ALF δηλώνει την αναβίωσή του στη Ρωσία. Σε μια ατμόσφαιρα ανομίας, διαφθοράς, υπερβολικής αδιαφορίας και ανθρωποκεντρισμού, η άμεση δράση γίνεται ίσως η μόνη βιώσιμη μορφή αγώνα ενάντια στην καταπίεση των ζώων. Θα απελευθερώνουμε ζώα και θα προκαλούμε οικονομική ζημιά στους εκμεταλλευτές τους, με όλα τα διαθέσιμα μέσα.
Μέχρι το τελευταίο κλουβί να είναι άδειο”.

Το Μέτωπο Απελευθέρωσης των Ζώων δεν είχε δραστηριότητα στη Ρωσία από το 2007.

Πηγή: Bite Back

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *