Γαλλία: Βανδαλισμοί σε στόχους εκμετάλλευσης ζώων (Λυών, 14/12/2013)

Κατά τη διάρκεια της νύχτας της 14ης Δεκεμβρίου, διάφορες ενέργειες βανδαλισμού πραγματοποιήθηκαν στη Λυών, στη Γαλλία. Πρώτα από όλα, στοχοποιήθηκε το πρακτορείο της Air France. Γράφτηκε “Σταματήστε τη Ζωοτομία” και κολλήθηκαν οι κλειδαριές. Η Air France είναι η πρώτη στον κόσμο εταιρεία που μεταφέρει ζώα σε εργαστήρια πειραμάτων.

Το μεγαλύτερο κατάστημα γουναρικών της πόλης δέχτηκε, επίσης, μια μικρή αλλαγή. “Γούνα=Βασανιστήριο” γράφτηκε στους τοίχους και πετάχτηκε κόκκινη μπογιά σε όλες τις τζαμαρίες. Δυστυχώς, ο συναγερμός μας απέτρεψε από το να προκαλέσουμε μεγαλύτερες ζημιές.

Στη συνέχεια, πήγαμε προς το κέντρο της πόλης και βάλαμε κόλλα σε περίπου 20 κλειδαριές καταστημάτων που πουλάνε γούνα και δερμάτινα προϊόντα.

Τέλος, κατευθυνθήκαμε προς τη λεωφόρο που περιβάλλει την πόλη. Γράφτηκε ένα τεράστιο “Κρέας=Δολοφονία” και “Φουά-γκρα=Βασανιστήριο” για να υπενθυμίσει στους ανθρώπους τη γενοκτονία στην περίοδο των Χριστουγέννων.

Όλες οι ενέργειες, που έγιναν αυτήν τη νύχτα, δε θα σταματήσουν εδώ. Η εκμετάλλευση των ζώων είναι παντού σε αυτήν την κοινωνία και θα πολεμήσουμε μέχρι την τελευταία μας πνοή. Επιπλέον, τον τελευταίο καιρό, υπάρχει στη Γαλλία μια τεράστια αύξηση στις ακροδεξιές πολιτικές. Ο ρατσισμός, ο σεξισμός και η ομοφοβία είναι παντού και οποιοσδήποτε συνεργάζεται με τέτοιες καταπιέσεις, θα στοχοποιείται επίσης.

Καμία ανοχή στην καταπίεση, ζώων ή ανθρώπων.

Πηγή: Bite Back

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *