Η.Π.Α.: Βανδαλισμός «οικολογικού» εστιατορίου (Καλιφόρνια)

Εμπνεόμενοι από τις πρόσφατες δράσεις στο Πόρτλαντ και το Σαν Ντιέγκο, αποφασίσαμε να αναλάβουμε δράση ενάντια στο Taco Asylum, στην Κόστα Μέσα. Το Taco Asylum σερβίρει στα πιάτα του κουνέλια, πάπιες, αγελάδες και γουρούνια, ισχυριζόμενο πως είναι «ελευθέρας βοσκής» και κρέας «τοπικής και σε ισορροπία με τη φύση» παραγωγής.

Τη νύχτα της Κυριακής, 28 Ιουλίου, γλιστρήσαμε μέσα στο Camp (το αυτοαποκαλούμενο «πράσινο» εμπορικό κέντρο), υπό την κάλυψη του σκοταδιού και τοποθετήσαμε κόλλα στις κλειδαριές του Taco Asylum, που βρίσκεται στην οδό 2937 S. Bristol, B102, στην Κόστα Μέσα της Καλιφόρνια. Επίσης, βάψαμε τις πόρτες, την εσωτερική αυλή και την είσοδο με κόκκινη μπογιά, αναπαριστώντας το αίμα των αμέτρητων κουνελιών, παπιών, αγελάδων και γουρουνιών, που δολοφονούν κάθε χρόνο και αφήνοντας το σύνθημα ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ, στη βιτρίνα τους.

Δεν υπάρχει τίποτα «ισορροπημένο» ή «πράσινο» στη μπίζνα της κτηνοτροφίας, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή ή τοπική είναι η μονάδα και δεν υπάρχει καμιά συμπόνια και έλλειψη βαρβαρότητας στη δολοφονία αθώων ζώων. Τα κουνέλια, που σερβίρουν, προέρχονται από τη Hidden Haven Farms, που βρίσκεται στο 18540 West Boundary Truck Trail Jamul, της Καλιφόρνια, κοντά στο Σαν Ντιέγκο. Ίσως οι ανώνυμοι σύντροφοί μας εκεί, το λάβουν αυτό υπόψιν τους. Αυτή η δράση ήταν απλή και πήρε μόνο λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί. Πράξεις σαν αυτήν και σαν εκείνες, που αναπτύσσονται στη Βόρεια Αμερική, μπορούν να γίνουν από τον καθένα με λίγο σχεδιασμό και μερικά λεπτά από τη νύχτα σας.

Η ενέργεια μας πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη αλληλεγγύης σε όλους τους φυλακισμένους αναρχικούς και αγωνιστές της απελευθέρωσης των ζώων.

ALF

Πηγή: Bite Back

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *