ΗΠΑ: Απελευθέρωση φασιανών (Καλιφόρνια)

Τη νύχτα της 22ας Ιουλίου, μασκοφόροι διασώστες του Μετώπου Απελευθέρωσης των Ζώων μπήκαν στη φάρμα φασιανών Ash Grove, στη λεωφόρο Victoria 10540, στο Riverside της Καλιφόρνια. Καθώς ο ιδιοκτήτης κοιμόταν μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα, ο φράχτης ανοίχτηκε με κόφτες σύρματος. Τέσσερα από τα έξι κλουβιά παραβιάστηκαν, δίνοντας σε αυτά τα όμορφα πλάσματα μια ευκαιρία ελευθερίας.

Οι φάρμες άγριας ζωής είναι παντού. Τα θύματά τους μπορούν να απελευθερωθούν άμεσα, χωρίς να είναι απαραίτητο να βρεθούν υιοθεσίες. Αυτή η δράση που έσωσε ζωές, δε χρειάστηκε εξειδικευμένες ικανότητες, χρειάστηκε λιγότερες από 24 ώρες σχεδιασμού και πενήντα δολάρια. Με βασικά εργαλεία και με αποφασιστικότητα, οποιοσδήποτε μπορεί να καταστρέψει το εμπόδιο ανάμεσα σε ένα ζώο και την ελευθερία του.

Σταματήστε να το συζητάτε άσκοπα. Σταματήστε να το φαντασιώνεστε. Σταματήστε να φοβίζετε τον εαυτό σας. Το ξέρερε ότι το θέλετε – απλά κάντε το. Άγριοι μη-άνθρωποι περιμένουν να απελευθερωθούν από τις φυλακές τους, στις γειτονιές σας.

“Γιατί μόνο ένας ανόητος θα γαντζωνόταν σε αυτόν τον κόσμο, έτσι όπως είναι”*

A.L.F.

(*ΣτΜ. στίχος από το τραγούδι Arsonist’s Prayer των Catharsis)

Πηγή: Bite Back

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *