ΗΠΑ: Στοχοποίηση εταιρίας παραγωγής κρέατος (Όρεγκον)

H εταιρία “Nicky USA Εξωτικά Κρέατα” λειτουργεί ένα σφαγείο στο Ντάλας, στο Όρεγκον. Είναι υπεύθυνοι για τους θανάτους κουνελιών, ορτυκιών, ελαφιών, άλκεων, βισώνων και άλλων ζώων. Ο Jace Hentges δουλεύει ως ‘πρώτος χασάπης’ και δολοφονεί αυτά τα ζώα κάθε μέρα.

Κολλήσαμε τις κλειδαριές των γραφείων τους, που βρίσκονται στο 223 SE στην 3η Λεωφόρο, τρεις φορές μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό χρησιμεύει ως προειδοποίηση για όλην την ομάδα τους. Θα συνεχίσουμε να σας πολεμάμε σε κάθε επίπεδο. Θα σιγουρευτούμε ότι θα καταστρέψουμε κάθε λεπτό κέρδους που έχετε βγάλει δαπανώντας την άγρια φύση. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα χτυπήσουμε. Παρακολουθούμε τα γραφεία και τα σπίτια σας. Είμαστε πολύ πιο έξυπνοι από όσο θα μπορούσατε ποτέ να είστε εσείς.

Με αυτήν την πράξη, ελπίζουμε να ξυπνήσουμε έναν κοιμισμένο γίγαντα. Αυτή η πράξη είναι για αυτούς που συνωμοτούν και ονειρεύονται. Είναι για κάθε αναρχικό, που ονειρεύεται να κάνει άμεση δράση αλλά δεν έχει κάνει ακόμα. Όσο οι καπιταλιστές καταστρέφουν οτιδήποτε όμορφο σε αυτόν τον κόσμο και το φαύλο κράτος παίρνει μέρος σε περισσότερα βασανιστήρια και καταστολή για να τους προστατεύσει, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να επιτιθόμαστε.

Για να δείξουμε ότι αυτά δεν είναι κούφια λόγια. Ο Geoff Latham και η Melody Latham, ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος, μένουν στο 2005 NE, στην 75η Λεωφόρο, στο Πόρτλαντ. Το τηλέφωνο του σπιτιού τους είναι 503-251-1820. Ο Kenneth Ulappa, ο διευθυντής καταγραφής εμπορευμάτων, μένει στο 5137 SE στην οδό Division, στο Πόρτλαντ. Το τηλέφωνό του είναι 503-238-7968. Παίρνουν τη δουλειά μαζί τους στο σπίτι – όπως αποδεικνύεται από τα φορτηγά της Nicky USA, που είναι παρκαρισμένα και στους δύο δρόμους. Αυτό είναι ένα πολύ μικρό μέρος από τις πληροφορίες που αποκτήσαμε.

Ο μόνος λόγος που άνθρωποι σαν αυτούς κοιμούνται άνετα το βράδυ είναι επειδή τους αφήνουμε.

Αυτόνομοι Σύμμαχοι των Ζώων

Πηγή: Bite Back

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *