Άμεση δράση για την ολική απελευθέρωση

Ηλεκτρονική επίθεση στην NFU Mutual

Η NFU Mutual είναι ο εμπορικός βραχίονας της Εθνικής Ένωσης Κτηνοτρόφων (National Farmers Union-NFU). Από αυτούς προέρχεται ένα πολύ μεγάλο μέρος των εσόδων της NFU που της δίνουν τη δυνατότητα να λειτουργεί ως πόλος ισχυρής πολιτικής πίεσης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η χρηματοδότηση που παρέχουν στην NFU χρησιμοποιείται ώστε να διασφαλίζεται ότι οι κανονισμοί για τη μεταχείριση των ζώων θα παραμένουν ελλιπείς· ότι οι κτηνοτρόφοι θα συνεχίζουν να λαμβάνουν τεράστιες επιδοτήσεις· ότι το φρικτό εμπόριο εξαγωγής ζωντανών ζώων θα μπορεί να συνεχιστεί και επίσης, ότι η κυβέρνηση θα τους επιτρέπει να καταδιώκουν την άγρια ζωή, όπως οι ασβοί, αγνοώντας τελείως τη νομοθεσία που τους αναγνωρίζει ως προστατευόμενο είδος. Οι NFU και NFU Mutual συνδέονται τόσο στενά, που οι αντιπρόσωποι της NFU είναι επίσης πωλητές της NFU Mutual. Η NFU Mutual παράγει το κέρδος που λαδώνει τους τροχούς του πολιτικού λόμπι, ώστε να επιτρέπεται η σφαγή της αθώας άγριας ζωής μας. Τον περασμένο Σεπτέμβριο αποφασίσαμε να βγούμε από τη φωλιά μας και να αρχίσουμε να χακάρουμε την NFU Mutual, το μεγαλύτερο εχθρό μας.

Από τις αρχές Μαΐου, έχουμε εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των συστημάτων της NFU Mutual και καταφέραμε να κατεβάσουμε σχεδόν όλα τα αρχεία των πελατών τους, μαζί με πλήρεις οικονομικές λεπτομέρειες, χρέη και ιστορικά λογαριασμών. Η πρόσβασή μας είναι τόσο πλήρης που είμαστε σε θέση να κάνουμε λεπτές τροποποιήσεις στους λογαριασμούς διάφορων ανθρώπων, οι οποίοι γνωρίζουμε ότι εμπλέκονται με τη θανάτωση ασβών.

Όσο θα αναγνωρίζονται περισσότεροι άνθρωποι ότι συμμετέχουν στη θανάτωση ασβών, θα εκμεταλλευόμαστε τα στοιχεία που έχουμε γι’ αυτούς. Θα δείξουμε στα οικονομικά τους το ίδιο έλεος που δείχνουν αυτοί για τις ζωές των ασβών. Έχουμε ήδη σχέδια, ώστε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που διαθέτουμε για μερικούς από τους πιο προβεβλημένους υποστηρικτές αυτής της θανάτωσης.

Είμαστε οι Bodger και Badger. Η NFU Mutual απείλησε την ασφάλειά τους κι έτσι εμείς κάνουμε επίθεση εναντίον της.
Οι ασβοί έχουν φίλους και αυτοί οι φίλοι είναι χάκερς.
BrockCyberClan – σώζοντας την άγρια ζωή, από λίγο κάθε φορά

Πηγή: BITE BACK

Κόλλα σε κλειδαριές καταστήματος της Sheepskin

Δράση για τους φυλακισμένους αναρχικούς

Κλειδαριές της εταιρείας Sheepskin of Oregon έκλεισαν με κόλλα, στην οδό NW Glisan Street. Αυτή η δράση χρειάστηκε μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Ήταν αθόρυβη, εύκολα επαναλήψιμη και προκάλεσε οικονομική ζημιά στους καπιταλιστές, που κερδίζουν από την αθλιότητα και την εκμετάλλευση.

Αλληλεγγύη σε όσους αντιστέκονται στις δικαστικές αρχές, αλληλεγγύη στον Eric, τη Marie και τους μακροχρόνια φυλακισμένους αναρχικούς.

Πηγή: BITE BACK

Σαμποτάζ από ALF  σε φορτηγά σφαγείου κοτόπουλων

15 Ιουνίου 2013 – Welland, Ontario, Καναδάς – Ένας μοναχικός ακτιβιστής του ALF προέβη σε σαμποτάζ φορτηγών, που χρησιμοποιούνται για να μεταφέρονται κοποτόπουλα σε σφαγείο, στο φως της ημέρας. Το σχέδιο ήταν να σκιστούν τα λάστιχα όλων των φορτηγών και να διαφύγει μέσα από τη δασώδη περιοχή πίσω από το σφαγείο, που ονομάζεται Cami International Poultry. Τα λάστιχα των φορτηγών βρίσκονται υπό υψηλή πίεση και μπορεί να εκραγούν αν σκιστούν, έτσι χρησιμοποιήθηκε πρώτα ένα κατσαβίδι, ώστε να πιεστούν οι βαλβίδες στα λάστιχα και να μειωθεί η πίεση, πριν τρυπηθούν τα πλαϊνά των ελαστικών. Στη διάρκεια της αποσυμπίεσης, ένας υπάλληλος μπήκε στο χώρο στάθμευσης. Ευτυχώς, το όχημα του ακτιβιστή ήταν παρκαρισμένο μακριά από το σφαγείο ενώ ο ίδιος κατάφερε να κρυφτεί κάτω από ένα φορτηγό. Η αποσυμπίεση του αέρα στα ελαστικά κάνει αρκετό θόρυβο, κι έτσι ο ακτιβιστής χρειάστηκε να σταματήσει για να μη γίνει αντιληπτός από τον υπάλληλο. Τα λάστιχα που αποσυμπιέστηκαν τρυπήθηκαν με έναν παγοκόφτη και οι πινακίδες των υπόλοιπων φορτηγών βάφτηκαν με κόκκινη μπογιά, ώστε να μην είναι δυνατή η οδήγησή τους. Επίσης, γράφτηκε με σπρέι ‘Μέτωπο Απελευθέρωσης των Ζώων’ στα κλουβιά ενός από τα φορτηγά. Η μεταφορά με φορτηγά αφήνει τις κότες εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες, ενώ αφήνονται χωρίς τροφή ή νερό, ως μια τελευταία πράξη βασανισμού πριν τις μαχαιρώσουν στο λαιμό και τις βυθίσουν σε καυτό νερό. Αυτή η δράση ελπίζεται ότι θα πλήξει την παραγωγικότητα του σφαγείου και θα τους κοστίσει χρήματα επειδή θανατώνουν αθώα ζώα. – ALF.

Πηγή: BITE BACK

Δράση ενάντια σε κατάστημα κυνηγετικών ειδών

Επιτεθήκαμε στην Archers Afield δύο φορές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ανήκουν στη βιομηχανία που πουλά προϊόντα, τα οποία είναι κατασκευασμένα για να ακρωτηριάζουν και να σκοτώνουν άγριους μη-ανθρώπους, και παρέχουν εκπαιδευτικά μαθήματα ακριβούς σκόπευσης για αθλητικό και «ψυχαγωγικό» κυνήγι. Σκοπεύουμε να τους οδηγήσουμε σε χρεοκοπία.

Στην πρώτη μας επίσκεψη, τρυπήθηκαν αρκετά λάστιχα σε δύο φορτηγά που χρησιμοποιούνται ως κινητά καταστήματα σκοποβολής, καταστρέψαμε τρία παράθυρα με κρέμα για χάραξη γυαλιού και γεμίσαμε τις κλειδαριές στις πόρτες τους με εποξική κόλλα.

Αυτή τη φορά, γεμίσαμε τις κλειδαριές στα φορτηγά και στο κατάστημα με εποξική και χαράξαμε τις γυάλινες πόρτες και δύο παράθυρα.

Για τον Jerry Koch και όλους όσους δε συνεργάζονται.

Ενάντια σε κάθε κυριαρχία και ιεραρχία.

Πηγή: BITE BACK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *